Новий національний рекорд встановили в Україні. Цього разу відзначилася Черкаська область.

Тут 3 травня спекли неймовірну кількість великодніх пасок, які потім виклали у вигляді державного прапору. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Марко Мельник.

Цей рекорд здобули вихованці профтехучилища м. Черкаси своєю працею по випічці пасочок. Сертифікат одержав директор училища-кам'янчанин Сергій Воронов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після фіксації рекорду дівчата роздавали пасочки людям.

Тим часом харківські кондитери встановили світовий рекорд: найважчий в світі шоколадний батончик, який важить 3 тони 59 кілограмів. Це збільшена копія стандартного вафельного батончика із шоколадною начинкою з додаванням фундука та покриттям темною кондитерською глазур’ю.

Нагадаємо, в Києві вирішили приготувати найбільшу веганську шаурму з фалафелем, яку тільки бачили в України - майже 30 метрів! Готували "гіганта" на Подолі, до роботи залучили десятки волонтерів.

Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир"

Знай.ua писав, не олів'є і шуба, а галушки, картопляники і шарпанина: Клопотенко склав гастрономічну карту України.