Відома українська співачка Надя Дорофєєва ( DOROFEEVA) разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом відвідали родину переможця "Голосу країни-11" Сергія Лазановського.
Відповідним фото переможець талант-шоу поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
У популярному талант-шоу "Голос країни-11" перемогу й титул найкращого вокаліста 2021 року виборов Сергій Лазановський. Варто нагадати, що учасник з команди Наді Дорофєєвої у фіналі заспівав пісню You Are The Reason співака Calum Scott і саме йому українці віддали найбільше своїх голосів.

Фото зі сторінки Сергія Лазановського
Фото зі сторінки Сергія Лазановського

А вже після перемоги у талант-шоу Надя Дорофєєва разом з чоловіком відправилися до нього у гості у його рідне село. Варто нагадати, що DOROFEEVA пообіцяла Лазановському познайомитися з його родиною ще під час сліпих прослуховувань, коли боролася за виконавця з Олегом Винником.

"Якщо ти обираєш мене, я їду до тебе в село знайомитися з твоєю сім'ю", - заявила Надя Дорофєєва під час сліпих прослуховувань.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати світлину переможця "Голос країни" та Наді Дорофєєвої.

"У Наді носки зачьотні😂😅", "Христос Воскрес!Які класні, вишиванки 🔥🔥❤️", "Справжня українська сім'я ❤️ Івано-Франківська область рулить ❤️", "У пальців на ногах тож дискотека була))", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зважився на визнання: "Надя вагітна?"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Наді Дорофєєвої Дантес підтримав волохатих жінок: "У дівчаток теж ростуть вуса"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вирішила поділитися з українцями "дофаміном" в карантин: "Дзвоню дізнатися"