Популярний український телемандрівник Дмитро Комаров готує для українців нове шоу "Мандруй Україною". У рамках презентації проєкту Комаром показав журналістам найколоритніші місця Карпат.
Зазначимо, що прем'єра шоу "Мандруй Україною" відбудеться 9 травня на "1+1", передає ТСН.
У цій унікальній мініекспедиції Дмитро Комаров показав як і де знімався новий проект, а також познайомив з героями, яких зовсім скоро можна буде побачити у випусках. Першим пунктом призначення у цій екскурсії стала столиця Гуцульщини - Верховина.

Фото: пресслужба каналу 1 + 1"
Фото: пресслужба каналу 1 + 1"

"Верховина – один з найбільш оптимальних напрямів для тих туристів, які хочуть відчути весь колорит Карпат. Тут компактно розташовані головні туристичні магніти нашого гірського регіону", – каже Дмитро.

Комаров познайомив з традиціями регіону і показав давню і вже зникаючу професію сироварів. Високо на полонинах в дерев'яних будинках гуцули варять сир за стародавніми рецептами, які не змінювалися тисячі років. Вони проводять в сироварнях по кілька місяців в теплу пору року і варять унікальні буц, вурду та роблять бринзу.
Крім того, у Верховині Дмитро познайомив журналістів з унікальними героями майбутніх програм, які вже стали його друзями. Серед яких й Іван Васильович, який від 1953 року продає мінеральну воду і ситро, смак якого – точно як у дитинстві. Його кіоск – справжня пам'ятка. Він переносить відвідувача на десятки років в минуле.

Фото:пресслужба каналу "1+1"
Фото:пресслужба каналу "1+1"

Телемандрівник показав журналістам й місто Коломию, яке є головним туристичним центром Прикарпаття. Тут групу зустрів легенда української авіації, військовий пілот Ігор Табанюк, із яким Дмитро Комаров здійснив рекордний політ по периметру України на маленькому 4-місному літаку.
Ігор за штурвалом вже 40 років, за свої гроші утримує і розвиває аеродром в Коломиї, створив льотну школу. А ще своїми силами проводить безкоштовні фестивалі, де всі бажаючі можуть доторкнутися до світу авіації.

Фото: пресслужба каналу 1+1"
Фото: пресслужба каналу 1+1"

Прем'єра проєкту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" відбудеться вже 9 травня о 10.50 на "1+1". Вперше український мандрівник буде досліджувати не далекі і куточки планети, а рідну країну.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" виявився майстром незграбності: "Такий незворушний".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров заінтригував українців: познайомиться з "людиною-лисицею".

Також портал Знай.uа писав, як Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" підкорив красуню Кучеренко: історія кохання за лаштунками "Танці з зірками".