Уродженець Черкащини пішов служити на Схід до окремої механізованої бригади Збройних сил в 2015-му, коли йому було 24 роки. В травні чоловік із позивним "Арчі" святкуватиме своє 30-річчя. Каже, що фронт не покине доти, доки ворог не піде з наших земель.

"У 2015-му був ще неодруженим. Батькам нічого не сказав. Про те, що я в АТО, вони дізнались тільки через півроку. Мати з бабусею, звісно, розсердилися… Після року служби повернувся в цивільне життя, але у 2018-му році підписав контракт. Досі служу. До армії працював на пилорамі, потім – у рибгоспі. Нині у мене є своя родина – дружина, дитина", – передає слова "Арчі" ООС на своїй сторінці в Facebook.

Арчі розповів про зміни, що сталися у війську за останні шість років.

"Якщо порівнювати те, що я бачив в армії у 2015, і нині, то багато чого на краще змінилося. Бойової підготовки набагато більше стало. Навчання відбуваються вже з урахуванням того досвіду, який ми здобули в АТО, і за стандартами НАТО. На Яворівському полігоні, на «Ширлані» у нас були навчання. Коли з американцями та британцями там зустрічалися, то навіть були моменти, коли ми їх чомусь вчили. Не зрівняти і харчування, яке було тоді та є зараз. Соків, фруктів раніше не давали. М’яса зараз більше дають", – поділився враженнями армієць.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".