Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну аудиторію прихильників, тому щоб бути з ними ближчою зірка активно веде свій Instagram. Тут вона ділиться новими світлинами, подробицями з життя чи кумедним контентом.
Цього разу Леся Нікітюк у своєму Instagram у розділі stories поділилася робочими моментами. Зірка показала кадри з примірки сукні, яке шиють спеціально для неї. Імовірно, Нікітюк з'явиться у цій сукні в ефірі одного з телешоу, які вона веде.

Скріншот stories
Скріншот stories

На опублікованих кадрах видно, що майбутня сукня буде довжиною в підлогу та матиме небесно блакитний колір. Хоча сукня ще не готова, проте вже видно, що вона матиме оригінальний крій та фасон.
До слова, Леся Нікітюк вирішила потішити чоловіків та в Instagram опублікувала спокусливе фото з ванни. Зірка напустила собі гарячу ванну з піною. А для того, щоб створити затишну атмосферу запалила ароматичні свічки. Щоб поділитися з підписниками своїм релакс-вечором Леся Нікітюк сфотографувала свої оголені струнку ніжки у пінній ванні.

Скріншот stories
Скріншот stories

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.

Популярні новини зараз
Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще