Щоб через кілька місяців збирати багатий помідорний урожай, важливо знати, як і чим підгодовувати свої саджанці.

Серед сотень різних варіантів є кілька народних засобів, які ніколи не розчаровують, пише Telegram-канал "Душа садівника".

Спосіб 1 - підгодівля золою

1 стакан золи розчинити в 10 л води і отриманою рідиною полити грядки з томатами.

Спосіб 2 - підгодівля дріжджами

Пакетик сухих дріжджів змішати з 2 ст.л. цукру, додати трохи теплої води, перемішати. Отриману суміш розчинити в 10 л води і використовувати по 0,5 л на кущ.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спосіб 3 - підгодівля коров'яком

0,5 відра гною залити водою до країв, накрити кришкою і залишити в теплому місці на тиждень, потім перемішати, розбавити водою в пропорції 1:10. Поливати по 0,5 - 1 л на кущ.

Спосіб 4 - підгодівля кропивою

Ємність на 2\3 заповнити молодий кропивою, залити водою (не до самого віха), накрити кришкою і настояти 7-10 днів в теплому місці. Потім 1 л заграв настою розвести в 10 л води і полити під корінь з розрахунку 1-2 л на кущ.

Нагадаємо про народний рецепт закваски для підгодівлі огірків.

Як повідомляв портал Знай.uа, як підготувати теплицю і скільки насіння салату, моркви і капусти потрібно на грядку.

Також Знай.uа писав, як виростити картоплю на заздрість всім-корисні поради.