Популярна українська співачка та телеведуча Оля Цибульська має досить широку армію прихильників. Щоб бути з прихильниками ближчою зірка досить активно веде свою сторінку в Instagram. Тут вона ділиться новими світлинами чи різноманітними подробицями з життя.

Цього разу Цибульська розповіла своїм підписникам, що долучилася до особливого музичного подарунка до Великодня, який організував Народний артист України Олександр Пономарьов.

Оля Цибульська, фото з instagram
Оля Цибульська, фото з instagram

"Я виросла на піснях Олександра Пономарьова, тому коли Олександр телефонує, каже "Привіт" і пропонує зробити історичний проєкт для всіх людей разом - відмовитись неможливо. Нарешті до українських артистів дійшло, що бути значимими разом краще, ніж бути пафосними поодинці. Це буде кип'яток", - зазначила Оля Цибульська. ⠀

Оля Цибульська, фото з instagram
Оля Цибульська, фото з instagram

Варто зазначити, що вже на великодні свята українські зірки презентують спільний кліп, у якому заспівають особливий піснеспів Великодня "Христос Воскрес". Що цікаво, у пісноспіві лунатиме 12 мов, навіть та, якою говорив Христос - арамейська.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще