Цьогорічний Великдень, який припадає на 2 травня, не порадує українців теплом - синоптики попереджають про холодну та нестійку погоду.

Великдень - Фото 0352.ua
Великдень - Фото 0352.ua

Прогнозом поділився народний синоптик Леонід Горбань.

Горбань відзначив, що погода в Україні на Великдень, 2 травня, буде холодною, і в цілому квітень-травень цього року будуть "нестійкими", зі зміною ситуації кожні 4-5 днів.

Традиційної травневої спеки цьогоріч чекати не варто, а потепління буде повільним і триватиме аж до червня, вважає синоптик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Після Великодня йде 5-а хвиля, 17-а хвиля, 33 - я хвиля-це хвилі похолодання. Значить, Травень буде прохолодним і такої спеки, яка зазвичай буває в травні, вже не буде", - зазначив народний синоптик.

Також синоптик додав, що в 2021-му році буде дуже неврожайний рік - таких не було останні сім років, тому українцям доведеться затягувати паски, адже ціни на продукти, скоріш за все, злетять вгору.

"Весна цього року затяжна, погодні умови зараз дуже нестійкі. Може бути не одна хвиля холоду і не одна хвиля тепла і в квітні, і в травні. Тепер це нормально для нас-кожні 4-5 днів зміна погоди", - резюмував синоптик.

Нагадаємо, раніше Квітень готує українцям температурний удар після снігу: коли потеплішає

Як повідомляє портал Знай, Погода на Благовіщення 7 та 8 квітня: Наталка Діденко розбила мрії українців про тепле свято

Також Знай писав, що Погода 10 квітня в Україні вижене всіх у парк, весна нарешті прийшла