Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська у день пам'яті чорнобильської трагедії розповіла, як ті страшні події зачепили її родину.
Про це Цибульська розповіла у своєму Instagram у розділі stories.
Так, зірка зазначила, що її дідусь по татовій лінії похований Дуброві, це є місцем примусового виселення. Тому раз на рік вона з батьками їздила туди аби вшанувати пам'ять дідуся. За словами Олі Цибульської наразі там зовсім не лишилося будинків лише природа.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Тоді в той день людей просили просто взяти документи та залишити все, що вони любили, все чим вони жили. Але, цей непростий день і природа, яку я бачила, декілька років тому, яка повністю відновилася після того жаху, нагадує нам про те, що все старше можна пережити і сьогоднішнє ми теж переживемо", - зазначила вона.

Скріншот stories
Скріншот stories

Зірка каже, що й досі туди раз на рік після паски приїжджають ті, хто змушений був тікати. При цьому Оля Цибульська зазначила, що українці зможуть пережити будь-які негаразди та подякувала ліквідаторам.

Раніше ми повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська розпалила апетити чоловіків.

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська розлізлася на карантині і переклала роботу на фанатів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Цибульська втратила натхнення і попросила про допомогу.