Мешканець Миколаєва Роман служить в окремій механізованій бригаді Збройних сил. Чоловіку 48 років, і строкову службу він почав проходити ще у складі УССР, а не незалежної України.

До нинішньої служби у ЗСУ Романа зв’язував контракт на попередній роботі – він був цивільним моряком. Усього на флоті відпрацював 19 років, і коли контракт закінчився, вирішив, що може бути корисним у війську,пише АрміяІнформ.

"Ви знаєте, мені тут подобається. Люди в армії зовсім іншими стають. Тут не має значення, скільки в тебе грошей на рахунку, чи маєш якийсь соціальний статус. Тут люди справжні. У моєму підрозділі багато хлопців молодших за мене, але в них є, чому повчитися. Вважаю, що потрібен тут", − стверджує Роман.

Чоловік розповів, що на попередній роботі йому добре платили, проте гроші - це далеко не найважливіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Коли перебував у відрядженні за кордоном і дивився новини, то бачив, що українські хлопці боронять нашу країну. Я міркував: я ж народився тут і теж хочу разом із ними воювати. Мені, зрештою, було соромно, що хтось воює, а я у дружини під боком… Завжди мріяв бути військовим і вважаю − це круто зі зброєю в руках захищати свою землю", − поділився думками військовий.

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".