Народна артистка України назвала своїх батьків "страшними людьми". Про це вона розповіла в інтерв'ю на програмі "Кондратюк у понеділок" на 5 каналі.

Ніна Матвієнко зізналася, що в дитинстві ненавиділа своїх батьків і росла не такою як усі. Тому співачка дивується, як їй вдалося вижити.

Артистка розповіла, що спершу її хотіли зробити спортсменкою, оскільки у неї були хороші результати в різних дисциплінах. Однак вона з раннього віку вирішила, що хоче співати.

Також Матвієнко зізналася, що була дуже веселою і вірила всьому, що їй говорили. У той же час вона не любила своїх батьків.

Ніна Матвієнко, кадр з програми Кондратюк у понеділок: YouTube
Ніна Матвієнко, кадр з програми Кондратюк у понеділок: YouTube
Ніна Матвієнко, кадр з програми Кондратюк у понеділок: YouTube

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Я їх не любила - ні батька, ні мати. Я їх ненавиділа з усієї сили в дитинстві. Вважала, що це найстрашніші люди, тому що вони ріжуть телят, потім їдять це все."- розповіла Ніна Матвієнко.

За словами артистки батько змушував її їсти м'ясо. Вона його боялася і ховалася на кладовищі, де розмовляла з могилами.

"Говорила:" чого вона тут лежить, якщо вона така красива, ця жінка?"Або Та Дитина. Я знаю, я не була така, як усі. Я тепер починаю розуміти. Як я вижила? Наївна, довірлива Така - в такому жаху вирости" - додала Ніна Матвієнко.

Нагадаємо, що Юрій Ткач з" Квартал 95 "розповів, як зустрів красуню-дружину: "Їй було 14"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Вся сім'я в зборі", - Кароль і Балан вразили знімком зі своїми мамами

Також, "Знай.uа" писав, що Потап прилетів до Каменських в Мексику за тещиним борщем: "Повернув мене до життя"