Поляницька школа - єдина у Болехові, де досі не немає вбиральні всередині будівлі. Дощ, сніг, вітер, град - у будь-яку погоду діти вимушені ходити до вбиральні на вулиці.

Першйи заступник мера Болехова Василь Юрочко розповів, що обласне управління капітального будівництва є замовником таких робіт, проте зараз в бюджеті недостатньо коштів, аби вирішити проблему, повідомляє "Суспільне".

Спочатку – бетонною доріжкою, потім – калюжею. Місцями – кілька дощок, якими мають балансувати усі, хто хоче потрапити до вбиральні. Такий шлях проходять учні Поляницької школи щоразу, коли йде дощ.

“Зовсім незручно – може падати дощ, ми можемо намокнути. Вітер дує – нас може продути, можемо застудитися. Нас заставляють одягнути курточку, шапку, ну але все одно це не помагає”, — розповідає восьмикласниця Аня Паламар.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Десятикласниця Іванка має брата-четвертокласника. Каже, через стан вбиральні постійно хвилюється, коли брат туди біжить: “І так з цими туалетами холодно. Там дуже смердить – так і скажу – дуже смердить. Не провітрюють туалети. Паперу немає. Руки ми помити не можемо. Підлога – хоч би замітали, розумієте?”.

Загальна вартість будівництва – 1 мільйон 400 тисяч гривень. Перший транш – 600 тисяч – обласний бюджет надав у 2020 році. Староста Поляницького старостинського округу Андрій Стельмах каже, що в межах співфінансування 10% від суми надала сільрада.

Нагадаємо, раніше у школі прогримів потужний вибух прямо під час уроків, вчитель без пальців: є перша жертва

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька тернополянка наковталася таблеток і "пригостила" братика: моторошне 8 березня

Також "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на " до " і "після": батьки готові серце віддати