У Черкасах школяр отримав кульове поранення в голову під час занять у тирі. Про це повідомили на сторінці КНП обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР у соцмережі Facebook.

19 квітня, о 16:24, в Черкасах диспетчеру екстреної допомоги надійшов виклик про те, що в тирі гімназії №9 14-річний школяр Артем отримав кульове поранення в голову.

На місце події вирушила фельдшерська бригада екстреної медичної допомоги, яка прибула за 3 хвилини. Ще через 4 хвилини їм на допомогу прибула реанімаційна бригада.

По прибуттю медики визначили, що підліток перебував у критичному стані без свідомості з порушенням дихання і кровотечею. Після цього лікарі провели ряд заходів щодо стабілізації стану потерпілого і в супроводі поліції доставили його в Черкаську обласну дитячу лікарню.

Публікація центру екстреної допомоги: Facebook
Публікація центру екстреної допомоги: Facebook
публікація центру екстреної допомоги: Facebook

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Заступниця міського голови Анастасія Чубина також розповіла про дану подію.

Чиновниця підкреслила, що тренера тиру, на занятті якого сталася подія вже відсторонили від занять. В даний момент ведуться слідчі дії.

Крім цього Департамент освіти і гуманітарної політики проведе перевірки всіх приміщень тирів, де проводять заняття зі стрільби.

Публікація Анастасії Чубіни: Facebook
Публікація Анастасії Чубіни: Facebook
Публікація Анастасії Чубіни: Facebook

На порталі "Вичерпно" підкреслили, що потерпілому підлітку провели операцію і успішно витягли кулю. В даний момент він знаходиться в комі і підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Тиск у хлопця нестабільний, стан-важкий.

Рідні підлітка відкрили збір коштів на лікування. Мама хлопця перебуває у важкому емоційному стані, рідні просять не турбувати її без потреби.

Постраждалий підліток: vycherpno.ck.ua
Постраждалий підліток: vycherpno.ck.ua
постраждалий підліток: vycherpno.ck.ua

Нагадаємо, що сім'я лікарів витягла покаліченого військового з того світу: люблять і рятують разом

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер схопила дівчинку за волосся і штовхнула коником на очах у батьків, дитина кричала

Також, "Знай.uа" писав, що в Одесі 17-річна дівчина викинулася з вікна 5-го поверху, була в гостях