У Черкасах школяр отримав кульове поранення в голову під час занять у тирі. Про це повідомили на сторінці КНП обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР у соцмережі Facebook.

19 квітня, о 16:24, в Черкасах диспетчеру екстреної допомоги надійшов виклик про те, що в тирі гімназії №9 14-річний школяр Артем отримав кульове поранення в голову.

На місце події вирушила фельдшерська бригада екстреної медичної допомоги, яка прибула за 3 хвилини. Ще через 4 хвилини їм на допомогу прибула реанімаційна бригада.

По прибуттю медики визначили, що підліток перебував у критичному стані без свідомості з порушенням дихання і кровотечею. Після цього лікарі провели ряд заходів щодо стабілізації стану потерпілого і в супроводі поліції доставили його в Черкаську обласну дитячу лікарню.

Публікація центру екстреної допомоги: Facebook
Публікація центру екстреної допомоги: Facebook
публікація центру екстреної допомоги: Facebook

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заступниця міського голови Анастасія Чубина також розповіла про дану подію.

Чиновниця підкреслила, що тренера тиру, на занятті якого сталася подія вже відсторонили від занять. В даний момент ведуться слідчі дії.

Крім цього Департамент освіти і гуманітарної політики проведе перевірки всіх приміщень тирів, де проводять заняття зі стрільби.

Публікація Анастасії Чубіни: Facebook
Публікація Анастасії Чубіни: Facebook
Публікація Анастасії Чубіни: Facebook

На порталі "Вичерпно" підкреслили, що потерпілому підлітку провели операцію і успішно витягли кулю. В даний момент він знаходиться в комі і підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Тиск у хлопця нестабільний, стан-важкий.

Рідні підлітка відкрили збір коштів на лікування. Мама хлопця перебуває у важкому емоційному стані, рідні просять не турбувати її без потреби.

Постраждалий підліток: vycherpno.ck.ua
Постраждалий підліток: vycherpno.ck.ua
постраждалий підліток: vycherpno.ck.ua

Нагадаємо, що сім'я лікарів витягла покаліченого військового з того світу: люблять і рятують разом

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер схопила дівчинку за волосся і штовхнула коником на очах у батьків, дитина кричала

Також, "Знай.uа" писав, що в Одесі 17-річна дівчина викинулася з вікна 5-го поверху, була в гостях