У Івано-Франківську українець вирішив неординарно розпочати сезон шашликів. Тому він вирішив посмажити м'ясо просто на своєму балконі.
Відповідні кадри опублікували у місцевій спільноті "franko_city_gram".
Так, стало відомо, що в Івано-Франківську місцеві жителі вирішили не виїжджати на природу заради запашних шашликів. Вони вирішили влаштували пікнік просто у себе на балконі та посмажити м'ясо.

Фото: "franko_city_gram"
Фото: "franko_city_gram"

Аромат шашликів заполонив весь район, тому хитрий лайфхак містянина запримітили й інші франківці та почали фотографувати його. Кадри, як палає вогонь в мангалі на балконі однієї з багатоповерхівок міста розмістили в мережі Instagram. Варто зазначити, що посмажити шашлики на балконі вирішили в мікрорайоні Пасічна в Івано-Франківську.

Фото: "franko_city_gram"
Фото: "franko_city_gram"

“Навпроти скверу “Первоцвіт” на Пасічній смажать шашлик на останньому поверсі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що ціни на продукти в Україні вищі за європейські: українці вимагають вжити заходів

Як повідомляв портал "Знай.uа", свинина зустріне великодні свята різким подорожчанням: скільки доведеться віддати за шашлик

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що ціни на гречку в Україні зійшли з розуму: рвуться вгору, як Гагарін у космос