Нещодавно Івано-Франківськ нарешті вийшов з "червоної" зони, а на вулиці прийшло справжнє весняне тепло.

На своїй сторінці в Instagram мер міста Руслан Марцінків присоромив франківчан за сміття, яке ті викидають на Вовчинецьких горах.

"Можливо ви помітили, що там зараз відбуваються перевтілення: встановлюють оглядовий майданчик - одну з локацій, завдяки проекту "Управління та використання природної та культурної спадщини в містах Дунайського регіону" Дунайської транснаціональні програми завдяки роботі нашого Департаменту інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради. Далі там буде ще багато цікавого...


А ще, там важко не помітити багато сміття! 🐽 Місце чудове - а люди його не цінують! Сміття після себе залишають НЕ сепаратисти чи окупанти... це наші люди!

☝️ Я закликаю кожного цінувати природу і працю людей та поважати право інших на відпочинок у чистому середовищі", - написав Марцінків.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "Настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"