Відома українська акторка Ольга Сумська потішила своїх фанатів гарною новиною – у новому випуску «Ліпстікбатл» вона перевтілиться в улюбленицю мільйонів – американську співачку Дженіфер Лопез.

Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

«Друзі, я ризикнула! Тож, вже цієї суботи,10 квітня, я в батлі разом з petrozhitskaya в супер-шоу lipsyncbattle_ua в образі легендарної Дженіфер Лопез. Дивимося блискавичний «ЛІПСІНК»!», - похвалилася співачка.

На фото – Сумська, загримована під Джей Ло, у сяючому костюмі з блискіток. Треба зазначити, що фігура акторки дозволяє їй вдягати коротенькі спідниці та відверте декольте.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Оля, ти потрясна!», «Богиня», - у коментарях захоплюються фанати.

«Оля, Ви розкішна жінка! Захоплююся», «Дівчино, а ви вже закінчили театральний, чи ще студентка?», «Я переплутала тебе зі старшою... копія дочка!», - не стримуються захоплені українці

Нагадаємо, Тіна Кароль осоромилася прямо на сцені: сукня злетіла з пишних грудей. Артистка стояла за блискучим столом, примірявши вечірню сукню кольору фуксії і обговорюючи виступ хореографів.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Бабкін після операції несподівано змінив стать: блискуче плаття і шпильки

Знай.ua писав, Дантес на підборах зворушив зізнанням про дружину Дорофєєвої: "Мені дісталася..."