Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка поділилася фрагментом з інтерв'ю з її дітьми.

Ірина Федишин опублікувала фрагмент з інтерв'ю з її дітьми і розповіла, де можна подивитися повну версію.

На опублікованому відео можна побачити двох синів Ірини Федишин Юрія та Олега, які сидять у кріслі перед камерою. Вони обидва одягнені в білі спортивні костюми і червоні кросівки. Хлопчики вільно поводяться перед камерою і відповідають на поставлені питання.

У підписі до публікації Ірина Федишин розповіла, що не знала про це інтерв'ю і повну версію можна буде подивитися на телеканалі «Інтер».

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Gерше серйозне інтерв'ю))) про яке я навіть не знала. Тато з хлопцями діяли таємно. Не пропустіть сьогодні "Поза очі" об 11:00 на Інтері" - написала Ірина Федишин.

Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram

Нагадаємо, що "кишенькова" Тіна Кароль зробила це в київському метро: "Cтанемо ближче"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Alyona Alyona "метається" в пошуках кращої долі: "Дар чи тягар?"

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу станцювала стриптиз топлес: "Тільки не знімай маску"