На виборчій дільниці в селі Манява Івано-Франківської області, де проходили довибори до Верховної Ради, за кандидата від партії "За майбутнє" Олександра Шевченка дільнична комісія нарахувала 150 голосів, а окружком – 105.

Кандидат заявив про фальсифікації і закликав владу втрутитися, пише Гордон.

Підрахунок голосів на проміжних виборах до Верховної Ради на Прикарпатті триває з порушеннями, про це 3 квітня пише у своєму Facebook кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко. Він опублікував відео, яке, за його словами, свідчить про фальсифікації на черговій дільниці, і закликав офіс генпрокурора, ЦВК і президента України Володимира Зеленського втрутитися в ситуацію.

"Вночі голову Манявської ДВК забрали медики швидкої. Влада не гребує нічим, щоб виграти ці вибори. Ось вам доказ. Надаю відео ДВК №260025, де чітко видно і задокументовано членами комісії 150 голосів за Олександра Шевченка. А вже наступне відео-прямий ефір з ОВК. Шевченка-105. Де справедливість і правда? Генеральна прокуратура України, Центральна виборча комісія, Володимир Зеленський, вплинула на свою партію. Не ризикуйте життям людей! Бо ви поводитеся ганебно, і це бачить не тільки Прикарпаття, а весь світ! Друзі, хто був членом ДВК у своєму місті чи селі і має Відео з підрахунку голосів, надсилайте сюди. Ми боремося! Правда переможе!"- написав Шевченко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще