За життям популярної телеведучої і блогерки Лесі Нікітюк стежить більше 3,5 мільйонів передплатників. Зі своєю аудиторією дівчина охоче спілкується і розповідає подробиці з професійного та особистого життя. Цього разу ведуча зважилася на зміну іміджу.

На своїй сторінці в Instagram Леся опублікувала "Оновлене" фото: ведуча зробила нову зачіску, пристойно вкоротивши своє довге волосся.

"А ще зранку була з довгим) заодно і схудла😂", - жартівливо написала Нікітюк і попросила підписників оцінити нову стрику за шкалою від 1 до 10.

Шанувальники позитивно відреагували на зміни телеведучої, про що написали в коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Раніше Леся Нікітюк виклала низку відео з підсніжниками у руках, що стало причиною критики. Телеведуча розповіла, що малесенький букетик придбала за 100 гривень. Водночас вона наголосила, що ці квіти зривати та продавати заборонено.

"За цю піндюринку підсніжників я заплатила 100 гривень, але це неважливо. Ці квіти занесено в Червону книгу України. Люди, які продають їх на дорогах, почуйте мене, їх не можна зривати!", - сказала Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на Дженніфер Лопес, прихопила з собою Влада Яму і Ольгу Фреймут. Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками радісною новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нікітюк втиснула пружні кульки в тісний корсет і спантеличила шанувальників: "Самотній холостяк?". Нікітюк звернулася до шанувальників з питанням

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк "відірвала голову" собаці на прогулянці: бідолашний Рафік. Нікітюк показала, як гуляє з собакою.