Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, які активно стежать за її особистим життям. На цей раз зірка вирішила похвалитися новим образом і дала цінну пораду.

Ірина Федишин опублікувала кілька нових знімків і дала цінну пораду фанатам.

На опублікованих фото можна побачити Ірину Федишин, яка позує всередині будинку на тлі вікна. Зірка одягнений в брючний костюм ніжно-рожевого кольору і кофтинку в тон. Вона посміхається і спирається рукою на стіну з шпалерами під колір її костюма.

У підписі до публікації Ірина Федишин порадила шанувальникам більше звертати увагу на приємні моменти і не витрачати енергію на негатив.

"Бережіть тепло своєї душі. Не витрачайте його на смуток, злість і образи... Адже воно гріє не тільки вас, але і ваших близьких. Гарного всім дня" - написала Ірина Федишин.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Публікація Ірини Федишин: Instagram
Публікація Ірини Федишин: Instagram
Публікація Ірини Федишин: Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова накинулася на пухнастого Циклопа з "Маски": "Вона Крейзі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу перетворилася на східну красуню: не вистачає султана

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк накинулася на туристів в Єгипті: "Хлопчик, вона ж страшна!"