Щодня в світі відбуваються різні пограбування або ж шахрайські махінації. Але незважаючи на все це добрих людей, які здатні на гідні вчинки значно більше.
Саме до такої категорії людей і відноситься дівчина, яка працює в одному з секонд-хендів в Сполучених штатах Америки, передає Телеграм-канал "Україна в шоці".

Скріншот допису
Скріншот допису

Так, під час роботи дівчина знайшла в старих светрах $42 000, але співробітниця магазину не залишила ці гроші собі, а знайшла власника і повернула. Такий вчинок дівчини зворушив усіх американців.

" Не перевелися ще Люди. Вчинок вона пояснила вірою в карму:" якщо робиш добро, воно повертається", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу"Україна в шоці".

Нагадавши, роботодавці заборгували мільйони своїм працівникам: як люди змогли отримати зарплати. Органи державної виконавчої служби стягнули на користь працівників заборгованості з виплати заробітної плати

Як повідомляв портал Знай, кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "Жодного разу не пошкодував".

Також Знай писав, що Кошовий і Ткач з кварталу благають українців про допомогу: на кону сотні дитячих життів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще