Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах, які активно стежать за її особистим життям і створюють фан-сторінки з її знімками. На цей раз, на сторінці freimuteam у соцмережі Instagram опублікували новий знімок знаменитості і поділилися важливою порадою від неї.

Шанувальники Ольги Фреймут опублікували її фото і поділилися порадою зірки в досягненні успіху.

На опублікованому знімку можна побачити Ольгу Фреймут, яка дивиться в дзеркало. Зірка одягнена в жовту сукню з довгими рукавами без декольте. У дзеркалі, на задньому плані, можна побачити знімальний майданчик. Також на знімку присутній напис: "Робочі моменти".

У підписі до публікації автори опублікували цитату Ольги Фреймут з цінною порадою для досягнення успіху.

"Важливо не зраджувати нікого. Ні себе, ніколи і ні за яких обставин; тоді залишишся собою і не буде соромно дивитися щоранку на себе в дзеркало."- зазначено в публікації freimuteam.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що Леся Нікітюк підстриглася "під карешку" і перетворилася на рожеву пантеру: "Відростуть"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських пішла по стопах Кім Кардашян: запустила власне реаліті-шоу

Також, "Знай.uа" писав, що 54-річна Ольга Сумська влаштувала "мокрі" танці в душі: ледь прикрилася рушником