Популярний український співак Арсен Мірзоян з Краматорська, куди відправився по роботі. Його дружина, теж популярна співачка Тоня Матвієнко, поділилася зворушливим домашнім кадром.

Так, на своїй сторінці в Instagram виклала знімок, на якому Арсен тримає букет білих тюльпанів, які він купив для коханої дружини.

Арсен Мірзоян їздив на схід, де виступав перед місцевими військовослужбовцями. У заході також взяли участь відома співачка Злата Огневич і учасник гурту "Скай" Олег Собчук.

Співачка не змогла втриматися і влаштувала фотосесію букету, які в руках тримав чоловік.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Приїхав❤️" - підписала знімок в Instagram Тоня Матвієнко.

Хоч і розлука була недовгою, вона мабуть встигла за ним скучити.

На сторiнцi Арсена Мірзояна можна знайти кілька кадрів з робочої поїздки. Видно, що він і його колеги кайфують від того, що приносять іншим радість.

Вони не тільки співають для військових, а й базікають з ними, роблять спільні знімки на пам'ять.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками:"50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом півстоліття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тоня Матвієнко похвалилася, як Арсен Мірзоян вчить літати маленьку Ніну: "це мило". Співачка поділилася зворушливим моментом з чоловіком і донькою.

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко показала маленьку копію Арсена Мірзояна: Татова доця.