Українці знайшли в ковбасі неприємний сюрприз. Про це повідомили в Telegram-каналі "Чорний список".

За словами покупців, в супермаркеті "Сільпо" в Одесі продають ковбасу сумнівної якості.

У публікації зазначено, що раніше в ковбасі цієї ж марки виявили черв'яків через що стався великий скандал. Однак цього разу в м'ясній продукції виявили інший сюрприз-шматок металу.

"Знову #Гармаш в #Сільпо. І знову з сюрпризом. Тільки недавно розгорівся скандал навколо ковбаси з хробаками, як м'ясна продукція фірми знову "відзначилася". Цього разу всередині знайшли шматок металу. До речі ,з деяких супермаркетів # Сільпо продукцію компанії вже прибрали, мабуть, через низьку якість. Офіційних коментарів з цього приводу поки немає. #Одеса " - зазначено в публікації.

Публікація каналу чорний список: Telegram
Публікація каналу чорний список: Telegram
Публікація каналу чорний список: Telegram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

До публікації додали знімок, на якому можна побачити розрізану ковбасу і шматок металу в ній.

Ковбаса, фото з каналу чорний список: Telegram
Ковбаса, фото з каналу чорний список: Telegram
ковбаса, фото з каналу чорний список: Telegram

Нагадаємо, що львів'яни поскаржилися на "вагітну" рибу з супермаркету: смердить холодцем

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка знайшла в пакеті ірисок щурячий послід і отруту для гризунів: "Я трохи відкусила…"

Також, "Знай.uа" писав, що "небезпечне" масло заполоняє полиці магазинів: українцям розповіли, де ризик потрапити на підробку більше