Дружина популярного українського виконавця Віктора Павліка має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Isntagram, які активно стежать за її особистим життям. Цього разу знаменитість показала вагітний животик і поділилася відео з відпочинку.

В даний момент Катерина Репяхова знаходиться на відпочинку в Єгипті і показує передплатникам, як проходять її будні. У розділі» сторіз " вона опублікувала відео в якому показала, як прогулюється з ненародженим сином.

На опублікованому відео можна побачити, вагітний животик і ноги Катерини Репяховой. Зірка одягнена Я білі штани, білі тапочки і білу блузку із зображенням різнокольорових квітів. Вона повільно спускається сходами білого кольору і рукою притримує животик.

У підписі на відео Репяхова зазначила, що таким чином прогулюється зі своїм ненародженим сином.

"Спочатку Міша йде, потім Мама" - написала Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Нагадаємо, що "пухнаста" Настя Каменських похвалилася пружними формами в прозорому халатику

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці обирають для Лесі Нікітюк найгарячіший купальник: "Вона богиня"

Також, "Знай.uа" писав, що 50-річна Ірина Білик заявила про роман з шейхом: "Була пропозиція"