У Єгипті помер український стоматолог і відомий волонтер Юрій Юрасюк. Про це повідомили у виданні OBOZREVATEL.

Юрій Юрасюк з двома дітьми і дружиною відправився на відпочинок до Єгипту в Шарм-ель-Шейх. Перед вильотом вся сім'я здала ПЛР-тести, які були негативні, але вже через 3 дні після прибуття чоловікові стало погано.

8 березня Юрія забрала швидка. У лікарні йому зробили КТ і встановили, що у нього пневмонія і підозра на коронавірус. Не дивлячись на це українця відмовилися госпіталізувати і відправили в готель, де його ізолювали в окремому номері.

9 березня сім'я Юрія отримала результати тесту, який підтвердив у нього коронавірус. Чоловіка знову відвезла швидка і в лікарні йому вдруге відмовили в госпіталізації.

12 березня стан Юрія погіршився. Він почав кашляти кров'ю і важко дихав. Лише після цього його госпіталізували і відразу підключили до ШВЛ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Юрасюк, фото: OBOZREVATEL
Юрій Юрасюк, фото: OBOZREVATEL
Юрій Юрасюк, фото: OBOZREVATEL

Дружині Юрія довгий час не говорили про стан його здоров'я. Страхова компанія зв'язалася з нею лише тоді, коли у чоловіка почалися незворотні процеси. Виявилося що в українця почалися проблеми з нирками, була зупинка дихання і постраждав головний мозок.

19 березня жінці повідомили про смерть Юрія.

Жінка звинувачує в події страхову компанію і має намір домогтися справедливості. Вона написала заяву в поліцію Єгипту і збирається розглядати справу в Україні.

Юрій та Ольга Юрасюк, фото: OBOZREVATEL
Юрій та Ольга Юрасюк, фото: OBOZREVATEL
Юрій та Ольга Юрасюк, фото: OBOZREVATEL

Нагадаємо, що коронавірус обірвав життя митрополита Пцу Антонія: був поцілований Богом

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині раптово померла шкільна вчителька: діти з радістю бігли на її уроки

Також, "Знай.uа" писав, що коронавірус обірвав життя молодої виховательки з Прикарпаття: була для дітей другою мамою