Популярні ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін та Людмила Барбір почали робочий тиждень з дитячих розваг.

На сторінці Сніданку в Instagram ведучі виклали жартвіливе фото, на якому Сенічкін катає Барбір на велосипеді.

"Доброго понеділкааа і чудового тижня!!!☕️ А ще це День втілення божевільних ідей🙈🙀😜. Що це може бути?:) Тоді не стримуйте себе💪, пишіть і обговорюйте з нами наступне: 🌱 Без нічних дзвінків, погроз нецензурної лайки☎️. Закон, який має перевиховати колекторів. Як тепер будуть захищенні люди, які беруть кредити? – поговоримо з однією з авторів проєкту Ольгою Василевською-Смаглюк. А як вас діймають колектори?", - поцікавилися ведучі.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.uа" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина.