Популярна українська теледуча Марічка Падалко поділилася власними думками з приводу недоліків у своїй зовнішності. Відповідний пост вона опублікувала в Instagram.

За її словами, хейтери частини пишуть їй неприємні зауваження з приводу особливостей зовнішності. Однак ведуча намагається їх ігнорувати.

""Та коли вона вже видалить цю бородавку над губою!!!", "що це за прищ у ведучої!"- писали мені хейтери не один раз. А після однієї з моїх перших фотосесій для жіночого журналу цю родимку таки "видалили" перед публікацією. Хоча мені з нею завжди було комфортно, як і з невеликими асиметричними губами. Все життя мене дратували тільки мої щоки", - поскаржилася Марічка.

Вона також повідомила, що на опублікованому фото не використовувала ніякої косметики, крім сонцезахисного крему і бальзаму для губ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Якби фотографувалися мої дочки, я знаю, що вони хотіли б змінити в собі або «відредагувати» - тому що одна не любить свої природні веснянки, а інша, їх кого - завдає сама собі на обличчя», - додала телеведуча.

У коментарях її засипали компліментами, а також відзначили, що не можна сприймати себе крізь призму чужого менеія.

"Яке прекрасне фото, світло зсередини йде", "Марічка, ти прекрасна, ти індивідуальна і це чудово, ми всі різні і всім не догодиш..(на жаль) залишайся такою, якою ти є.. саме за це тебе всі і люблять", "Як можна видалити впізнавану рису?! І зі щоками у Вас все добре", - вважають фанати.

Нагадавши, Марічка Падалко поділилася рецептом торта з оригінальною начинкою:"Бите скло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко встала в дивну позу і вип'ятила сідниці.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася трепетним моментом з чоловіком.