Дружина українського шоумена Андрія Джеджули розповіла, які у неї стосунки з чоловіком після скандалу. Про це повідомили на порталі ТСН.

Дружина Андрія Джеджули Юлія, яка перед пологами звинуватила його в побитті і моральних знущаннях розповіла, як спілкується з чоловіком зараз.

Шанувальники в соцмережі Instagramочень цікавилися життям Юлії і запитали її про стосунки з чоловіком. Жінка залишилася не багатослівною, але дала чітко зрозуміти, що пара поки не збирається розлучається.

"Відносини партнерські. Він мені допомагає з малятком. Дякую" - відповіла Юлія.

Варто відзначити, що місяць тому в родині Юлії та Андрія народилася дочка, від якої телеведучий не відходить ні на крок. Джеджула гуляє з дитиною, а також ділиться корисними хитрощами, як зробити так, щоб малятко не плакала.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Конфлікт між Джеджулою і його дружиною стався в грудні минулого року. Тоді Юлія потрапила до лікарні на останніх місяцях вагітності із загрозою викидня. В події вона звинуватила чоловіка.

За словами Юлії, Андрій часто піднімав на неї руку і знущався морально.

Андрій Джеджула з дружиною, фото: Instagram
Андрій Джеджула з дружиною, фото: Instagram
Андрій Джеджула з дружиною, фото: Instagram

Нагадаємо, що "різнобарвна" сукня Тіни Кароль заплутала українців: "Як студентка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова видала їх з чоловіком пікантні подробиці: "Бабуся з функцією м*нета"

Також, "Знай.uа" писав, що Дорофєєва і Дантес показали всю сімейну пристрасть в TikTok