Силач Антон Левкун відіжметься на двох пальцях обох рук за 60 секунд, і тим самим встановить новий світовий рекорд.

Про це на сторінці в Facebokk повідомила голова Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

"Ви, напевно, досі думаєте, що світові рекорди встановлюють боги ?! 21 березня 2021р. у селі Чорні Ослави на Івано-Франківщині український силач Антон Левкун встановить світовий рекорд з віджимання на двох пальцях обох рук за 60 секунд",- пише Вєтрова.

Цей вид вважається технічно одним з найскладніших віджимань. Але у франківчанина Антона Левкуна-відмінна фізична підготовка.

"На сьогоднішній день світовий рекорд у цій номінації належить Костандян Грачику (Вірменія) і становить 57 разів. Цей рекорд був зафіксований в 2019 році в Єревані. А наш український стронгмен виконує більше навіть на тренуваннях!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що пакистанський боксер Мухаммад Аслам Хан помер після благодійного бою проти співвітчизника Валі Хан Таріна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська чемпіонка Магучих побила рекорд і стала третьою у світі.

Також Знай.ua писав, що боєць MMA руйнує стереотипи, переодягаючись в жінку.