Хто винен у трагедії та що відомо про потерпілих, дізнавалися журналісти новин "Спецкор" на каналі 2+2.

Дві людини померли, ще одна жінка у складному стані потрапила до лікарні — такі наслідки потужного вибуху, що стався на сьомому поверсі багатоповерхівки у Бердянську.

За словами жителів, у момент вибуху здригнувся весь будинок. Спираючись на попередній огляд місця, експерти стверджують, що підірвалася граната. У квартирі жила 55-річна жінка разом із своїм співмешканцем та хворим братом.

img desc="У будинку вибухнула граната, кадр з репортажу Спецкор: YouTube "]876547[/img]

Відомо, що два чоловіки загинули на місці, а власницю оселі доправили у вкрай складному стані до реанімації. Щодо здоров’я жінки медики жодних прогнозів не роблять.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сусіди кажуть, що господарі часто зловживали алкоголем та сварилися, тому припускають, що гранату міг принести саме співмешканець потерпілої, який працював у службі охорони на режимному об’єкті.

У будинку вибухнула граната, кадр з репортажу Спецкор: YouTube
У будинку вибухнула граната, кадр з репортажу Спецкор: YouTube
У будинку вибухнула граната, кадр з репортажу Спецкор: YouTube

"Почула гуркіт такої сили, що думала, десь вибухнув газ. Відразу вискочила на балкон, подивилася, але ніде нічого не побачила", — поділилася мешканка багатоповерхівки.

Після вибуху в будинку перекрили газ, у квартирі дотепер працюють криміналісти.

Нагадаємо, що вибух гранати забрав життя молодої львів'янки-осиротіли двоє янголят

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернопільському селі знайшли подарунок Гітлера, який міг вбити в будь-який момент: один невірний рух...

Також, "Знай.uа" писав, що у школі прогримів потужний вибух, під завалами опинився чоловік: кадри з місця НП