Стало відомо про інцидент, який стався в Молодій родині на Франківщині. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів користувач Євген Степанович.

У повідомленні сказано, що в Молодій родині померла маленька дівчинка, їй було 1,2 року. Всьому виною недбалість лікарів.

Медики запевнили, що дитину в лікарню везти не потрібно, а на ранок дівчинка вже померла. Це великий удар для батьків. Що стало причиною смерті, який у неї був діагноз-невідомо.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Користувач Євген Степанович попросив допомоги для них, щоб гідно поховати дитину. Дитина малятка захисник України, він діючий військовослужбовець, який захищав нас з вами в зоні ООС.

Тим часом небайдужих львів'ян просять допомогти 11-місячній Вікторії Коцовській, якій нещодавно діагностували спінально-м'язову атрофію (СМА). Врятувати дитинку може укол вартістю 2 млн 300 тис.доларів.

Мама дівчинки розповіла, що хвороба у дитини почала проявлятися в 8 місяців. Вони помітили, що донечка перестала рухати ніжками, їх піднімати, хоча раніше вже навіть намагалася сідати

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.ua" , до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"