Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість показала, як відсвяткувала Міжнародний жіночий день.

Леся Нікітюк опублікувала нове фото і привітала жінок з 8 березня.

На опублікованому знімку можна побачити Лесю Нікітюк, яка лежить в оточенні великих букетів з різних кольорів. При цьому, з одягу на телеведучій можна помітити лише велику чоловічу сорочку білого кольору.

У підписі до публікації Нікітюк привітала жінок з 8 березня і спантеличила шанувальників питанням, чи подарували їй всі квіти, які відображені на фото або вони залишилися з дня народження її мами, який вона відсвяткувала 7 березня.

"Зі святом весни, мої пташки. Як думаєте Квіти мої, чи то мами Кет з дня народження залишилися" - написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"