Відомий український телеведучий Юрій Горбунов ділиться зі своїми передплатниками багатьма подіями з життя. Цього разу шоумен порадував публікацією з самого ранку.

Таким чином повідомляється, що Юрій Горбунов опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Телеведучий зробив знімок на тлі будівлі Міністерства культури інформаційної політики. Навіщо саме туди відправився чоловік - не повідомляється.

Але, варто відзначити діловий стиль в одязі-Юрій Горбунов в класичному костюмі, білій сорочці, все як годиться.

"Ранок починається культурно!!"- підписав він свій новий пост.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Передплатники чоловіки почали залишати свої коментарі під постом: "Юрій візьміть цей Департамент під своє керівництво!! Ви той самий відповідальна людина в першу чергу перед собою і 100% перед іншими!!! Подумайте!», «За гроші?", "Як День почнемо, так і закінчимо?)».

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, гучно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана.