Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, артист вирішив показати, як знімався в промо-ролику для шоу "Ліпсінк батл" на каналі "1+1".

У розділі " сторіз "Павло Зібров відповів на прохання шанувальників і показав, як його гримували для зйомок промо-ролика до шоу" Ліпсінк батл»", яке з 6 березня стартує на каналі"1+1".

На першому опублікованому відео можна побачити Павла Зіброва, якого біля дзеркала гримують перед зйомками. Співак одягнений в білі штани і білу майку, а на його голові можна помітити червону корону.

У підписі до публікації він похвалив гримерів за хорошу роботу і зазначив, що вони дуже добре постаралися над створенням його образу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Так ми знімали промо ролик. Неймовірно талановиті дівчата і хлопці створювали образ" - написав Павло Зібров.

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Після цього Зібров опублікував момент зі зйомок ролика, де він в образі короля з короною і червоною хутряною накидкою сидить на стільці в гримерці перед дзеркалом.

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Нагадаємо, що пристрасна Тіна Кароль забула про скромність у відвертому боді: "Іноді скандальна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", розлучена Аліна Гросу вразила відвертими зізнаннями: "Я описалася на сцені"

Також, "Знай.uа" писав, що "холостячка" Мішина повністю оголилася перед тисячами українців в душі: "Іноді можу"