Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, спортсмен вирішив похватстаться подарунком від відомого художника Романа Бончука.

Василь Вірастюк опублікував фото, де показав портрет, який йому намалював укранський художник Роман Бончук.

Опублікований знімок являє собою колаж кількох фото, де можна побачити як Вірастюка з його портретом, так і сам портрет окремо.

На портреті Вірастюк зображений у вигляді козака з великим оселедцем рудого кольору. Примітно, що картина виконана фарбами і має невеликі вкраплення абстракціонізму у вигляді розмитих рис обличчя і декількох кольорових штрихів в правому нижньому кутку.

У підписі до публікації Вірастюк розповів, що заїхав у гості до Романа Бончука, коли був у Франківську і отримав у подарунок власний портрет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

[quote author=""]"Вчора перебуваючи в Івано-Франківську, заїхав у гості до Романа Бончука в художній майстерні і мені була люб'язно подарована картина (портрет). Роман Бончук (нар. 11 листопада 1980, Івано-Франківськ, УРСР) — український художник і дизайнер, автор проекту Першого в Україні Музею "Небесної Сотні"[1], в Івано-Франківську

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що "Холостячка" Леся Нікітюк нарешті показала пропозицію руки і серця

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аліна Гросу зловила Михайла Поплавського за косуху: "Пенсійний Термінатор?"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль несподівано підтримала Національну поліцію: "Я поруч"