У Росії кішка врятувала життя покинутого малюка. Про це розповіли у виданні "Наше Життя".

У російському Обінську добра кішка Маша зігріла кинутого в підвалі немовляти і врятувала йому життя.

Бездомну кішку Машу постійно підгодовують місцеві жителі і іноді її пускають в будинок погрітися. Часто це відбувається вночі, коли стає дуже холодно.

Одного разу, одна з тих, хто годував Машу, 68-річна Ірина Лаврова виносила сміття і почула нявкання з підвалу. Жінка переживала за кішку і спустилася вниз.

Коли Ірина увійшла в холодний підвал, то побачила картонну коробку, в якій лежало кинуте немовля, а поруч з ним була Маша.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кішка врятувала малюка: lifeplace2.site
Кішка врятувала малюка: lifeplace2.site
кішка врятувала малюка: lifeplace2.site

Жінка відразу ж викликала медиків, які встановили, що 12-тижневий малюк лежав у коробці кілька годин і не замерз на смерть лише завдяки тому, що кішка зігрівала його весь цей час.

Дитину відразу ж забрали в лікарню, проте материнський інстинкт Маші на цьому не вичерпався. За словами очевидців, кішка бігла за автомобілем швидкої допомоги, коли вона відвозила малюка. При цьому, вона кілька годин сиділа на одному місці і чекала повернення дитини.

"Вона дуже спокійна і доброзичлива, тому, коли я почула, що вона нявкає, я спочатку подумала, що вона поранилася. Але це явно у неї прокинувся материнський інстинкт, вона хотіла захистити дитину" - розповіла Ірина Лаврова.

В даний момент з малюком все добре і його життю ніщо не загрожує. Полицейсктие займаються розшуком його батьків.

Кішка Маша також не залишилася без уваги і отримала гідну нагороду — місцеві жителі за нею доглядають і годують досхочу.

Кішка врятувала малюка: lifeplace2.site
Кішка врятувала малюка: lifeplace2.site
кішка врятувала малюка: lifeplace2.site

Нагадаємо, що вівця-безпритульниця знайшла спокій у "добрих руках": бідолаху довелося рятувати від самої себе

Як повідомляв портал "Знай.uа", тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі"

Також, "Знай.uа" писав, що прикордонник став кінологом, незважаючи на страх перед собаками: тепер з величезним Алі кращі друзі