Зять Народної артистки України Ніти Матвієнко має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, Арсен Мірзоян показав, як відпочиває на гірськолижному курорті "Буковель".

Арсен Мірзоян опублікував відео, на якому показав, як спускається на сноуборді по трасі на курорті "Буковель".

На опублікованому відео можна побачити, як Арсен Мірзоян спускається на сноуборді по трасі на курорті "Буковель". Він одягнений у білу камуфляжну куртку, шолом і лижні окуляри.

Мірзоян розповів, що сніг на курорті трохи примерз і покрився кіркою. Також артист зазначив, що відпочиває не сам, а з кумою і дружиною Тонею Матвієнко.

"Чекаю своїх, Тоню, десь кума їде, з малим" - сказав Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

[img desc="Публікація Арсена Мірзояна: Instagram"]870077/img]

Співак показав весь спуск до підйомника і підкреслив, що на "Буковелі" відкрився новий зручний підйомник для новачків, завдяки якому на курорті зменшилися черги.

"Новий підйомник відкрився, для початківців дуже хороший, траси Д3, Ц3 здається. М'який, на шістьох людей, що дуже зменшує черги" - додав Арсен Мірзоян.

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

В кінці відео він зустрів Тоню Матвієнко біля підйомника і показав черги з постояльців курорту.

Нагадаємо, що Оля Полякова гаряче потрусила стегнами у вузенькому вбранні: "Королева танцю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надю Дорофєєву після різких змін не дізналися шанувальники: "Багатою будеш"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль зізналася, чого не допускає у відносинах: "Ті, хто люблять один одного..."