Пара відомих українських співаків Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко відправилися у зимову відпустку до Карпат. Незважаючи на те, що зараз тут червона зона карантину, гірськолижні курорти працюють, просто за певними правилами.

На своїй сторінці в Instagram Арсен виклав фото, на яке потрібно подивитися двічі.

Сладається дивне враження від світлини, як буває завжди, коли маємо справу з оптичною ілюзією. Мозком розумієш, що пара стоїть поруч, просто Арсен зробив кілька кроків у бік, але виглядає все так, ніби чоловік завис у повітрі, спираючись лише на плече дружини.

Раніше ми писали про те, що Ніна Матвієнко розкрила секрети вічної молодості, як тещі Мірзояна вдається не старіти: "Мене врятували..." На думку народної артистки України, дуже важливо чистити організм і обмежити в раціоні м'ясо.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Арсен Мірзоян розповів про прем'єру кліпу Ол.Ів.'Є – музичного проекту Олександра Положинського та Івана Марунича. Артисти презентували кліп на пісню "Три троянди", в якому знімалися Джамала, Аня Добриднєва, а також головні жінки Мірзояна – Тоня і Ніна Матвієнко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко.

Також портал Знай.uа писав, що тендітна Тоня Матвієнко сховалася за широкою спиною Арсена Мірзояна – про таке мріє кожна жінка.