Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка вирішила показати, як відпочиває з чоловіком Володимиром Локотко.

Ольга Фреймут опублікувала спільне фото з Володимиром Локотко і показала, ка котдихает на гірськолижному курорті.

На опублікованому знімку можна побачити Ольгу Фреймут, яку обіймає її чоловік Владимр Локотко, на задньому плані пари можна помітити гарний пейзаж із засніжених гір, а також лижника в помаранчевій куртці.

Телеведуча вирішила залишитися небагатослівною і в підписі до публікації додала лише маленький символ у вигляді серця, який підкреслює всі її почуття замість тисячі слів.

Публікація Ольги Фреймут: Instagram freimutolia
Публікація Ольги Фреймут: Instagram freimutolia
Публікація Ольги Фреймут: Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На фан-сторінці знаменитості freimuteam також опублікували даний знімок. У локації автор вказав курорт в Швейцарії і додав цитату Ольги Фреймут, яка відмінно підходить до фотографії.

"Навіть на свою любов я повісила табличку "privacy". Все потаємне бережу від сторонніх очей. Хоч щастя у нас звикли нести на виставку." - зазначено в публікації freimuteam.

Публікація сторінки freimuteam: Instagram
Публікація сторінки freimuteam: Instagram
Публікація сторінки freimuteam: Instagram

Нагадаємо, що різкі зміни Тіни Кароль приголомшили українців: від "Голосу країни" до "Ліпсінк батла"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова зробила приємно нетверезому красеню: зважився на експеримент

Також, "Знай.uа" писав, ведуча Лілія Ребрик знайшла, куди приткнути свої чари: "Заводити романи і крутити любов"