Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має величезну аудиторію шанувальників, з якими ділиться цікавими публикаціями в соцмережах. На це раз, у своєму Instagram, він опублікував фрагмент офіційного кліпу до української комедії "Скажене весілля 3".

Юрій Горбунов опублікував частину кліпу до фільму "Скажене весілля 3" і запросив українців на прем'єру в кінотеатри.

На опублікованому відео можна побачити безліч зірок української естради і телебачення. Серед них: репери Потап і Позитив, українська співачка і телеведуча Надія Мейхер, відомий виконавець Олег Винник, а також Юрій Горбунов.

Крім пісні і зірок в кліпі присутні і кадри з нового фільму.

Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram gorbunovyuriy
Публікація Юрія Горбунова: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У підписі до публікації Горбунов розповів, що повна версія пісні з'явиться на всіх музичних ресурсах 22 лютого, а 25 лютого в кінотеатрах почнеться показ фільму "Скажене весілля 3".

"Є ще одна чудова новина! Трейлер кліпу до прем'єри "Скажене весілля 3". Повну версію кліпу чекайте на всіх музичних ресурсах 22 лютого, а вже 25 лютого,чекаємо вас на нашій крутій комедії в кінотеатрах!! Це наш новий саундтрек, який однозначно стане супер хітом! "- написав Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що Оля Полякова вразила тренуванням в міні-сукні: розсунула ноги і блиснула грудьми

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль у прозорому ТОПі влаштувала "скандал" юним блогерам: не очікував ніхто

Також, "Знай.uа" писав, Настя Каменських зворушила українців щирими зізнаннями: "Не шкодую ні секунди"