Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На це раз, у своєму Instagram, зірка показала, з ким прокидається вранці.

Леся Нікітюк опублікувала знімок з улюбленим вихованцем і побажала шанувальникам доброго ранку.

На опублікованому фото можна побачити Лесю Нікітюк, яка позує у себе в спальні з білим песиком на прізвисько Рафік на руках. Зірка одягнена в незвичайний костюм з верхом з декольте і довгим рукавом, і екстремально-короткою спідницею, яка практично повністю оголює її ноги і стегна. При цьому, на правій нозі Нікітюк, вище коліна, можна помітити два намальованих червоних серця.

У підписі до публікації телеведуча побажала шанувальникам доброго ранку і підкреслила, що її песик Рафік ще не прокинувся.

"Доброго ранку) хто куняє як Рафік?"- написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова вразила тренуванням в міні-сукні: розсунула ноги і блиснула грудьми

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль у прозорому ТОПі влаштувала "скандал" юним блогерам: не очікував ніхто

Також, "Знай.uа" писав, Настя Каменських зворушила українців щирими зізнаннями: "Не шкодую ні секунди"