Відомий український співак Олександр Пономарьов має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, артист опублікував знімок з Катериною Осадчою і розповів про свою нову пісню.

Олександр Пономарьов опублікував фото з відомою українською телеведучою Катериною Осадчою і розповів, що зняв кліп на нову пісню під назвою "Чому?".

На опублікованому фото можна побачити Олександра Пономарьова, який стоїть поруч з Катериною Осадчою. Артист одягнений в чорний діловий костюм з білою футболкою, а телеведуча в яскраву сукню двох кольорів: рожевого і блакитного. Образ вона вирішила підкреслити яскравим блакитним капелюшком.

У підписі до публікації Пономарьов назвав Осадчу професіоналом своєї справи і підкреслив, що фото зроблено в його кабінеті під час зйомок кліпу.

"Катя - хороший журналіст, колючий ! Таким і повинен бути справжній професіонал своєї справи! Фото зроблено в моєму кабінеті на зйомці моєї нової пісні #чому? , у виконанні нашого квартету @dzidzio @pivovarovmusic @alekseev_officiel @kosadcha" - написав Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Публікація Олександра Пономарьова: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль навчає українців поганому: "Iдеальна вчителька"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських підготувала для коханих дещо "цікавеньке"

Також, "Знай.uа" писав, Гросу зі своїм "бойфрендом" оголосила про радісну дату: "Вже два роки..."