Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На це раз, у своєму Instagram, богатир показав, що він їсть на обід.

Василь Вірастюк опублікував фотографію з обіду і розповів, які продукти він вживає в їжу.

На опублікованому знімку можна побачити Василя Вірастюка, який одягнений в чорну жилетку, червону футболку і сонцезахисні окуляри. В руках силач тримає грінку і маленьку тарілку з супом.

У підписі до публікації Василь Вірастюк поміркував на тему "філософських текстів" під подібними фото і розповів, що суп, який він тримає в руках - вегетаріанський.

"ТУТ БИ ДІВЧАТА НАПИСАЛА ЯКИЙСЬ ФІЛОСОФСЬКИЙ ТЕКСТ, ЩЕ Й НЕЙМОВІРНОГО РОЗМІРУ... Я напишу коротко: це не хліб, а "крутон".. а суп взагалі "вегетаріанський". От і робіть висновки..." - написав Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала, як правильно наносити парфуми: оточуючі не задихнуться від краси

Як повідомляв портал "Знай.uа", натякнула на розставання? Дорофєєва приголомшила Дантеса зізнанням: "Я тобі не пара"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль показала себе справжню: без макіяжу, але з "пандою"