Побитий у Парижі Український підліток вийшов з коми. Про це розповіли у виданні "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що 15-річний українець Юра, якого 15 Січня побили в Парижі невідомі, вийшов з коми. В результаті події хлопець отримав переломи рук, ніг, ребер, плечей і носа, а також переломи черепа і контузію головного мозку через що тиждень був без свідомості.

Підлітку провели 6-годинну операцію на голові і тримали його в штучній комі. Рідні переживали, що хлопець не зможе їх згадати. Після того, як хлопець прийшов до тями мама запитала Юру, чи впізнає він її і він сказав перше слово: "Маман".

За словами тітки Юри Ірен, є всі шанси, що він зможе знову почати ходити.

"Ще занадто рано щось говорити. Але сестра розповідала, що він ворушить руками і ногами, навіть після операції вони були теплими. Це дає надію, що він буде ходити."- розповіла Ірен.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Мама Юри розлучилася з його батьком, який зараз живе на Закарпатті і поїхала до Франції. У Парижі вона живе вже 13 років і у неї нові стосунки. Хлопець же вчиться в коледжі і є відмінником.

У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
у Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL

"У нього дуже хороші оцінки. Він дуже відповідальний хлопець. Юра давно займається футболом, тренувався в Парижі в команді ПСЖ. А перед карантином він якраз пройшов відбір в якийсь футбольний клуб. Юра тоді говорив, що зможе стати відомим футболістом і заробляти хороші гроші. Правда, він також додавав, що спорт - це не назавжди, треба мати професію на все життя, він хотів би стати медиком або юристом" - додала Ірен.

Хлопець також грав у футбол і в Україні. Коли він приїжджав на Закарпаття до батька і сестри то тренувався з місцевим клубом.

Зараз сім'я переживає, чи зможе українець повернутися в спорт після важкої реабілітації.

Побиття Юрія потрапило на камери відеоспостереження. На відео можна побачити, як група молодих людей б'є українця ногами, завдає йому ударів залізними палицями, а коли той непритомніє, просто йде.

Крім цього нападники хвалилися зробленим в соцмережах. Вони опублікували фото закривавленого телефону Юри, біт і арматур, а також написали: "Справу зроблено". Також поліцейські вже знайшли фотографії зловмисників.

Французькі ЗМІ припускають, що це угруповання може брати участь у протистоянні підлітків з різних шкіл районів Парижа і ще двох сусідських міст.

У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
у Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL

Мама підлітка розповіла, що поки правоохоронці не видають таємниці слідства і ніхто не затриманий. Однак вони обіцяють результат.

Юру підтримують як українці, так і жителі Франції, які пишуть слова підтримки його сім'ї в соцмережах і обурені таой жорстокістю по відношенню до підлітка.

У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
У Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL
у Парижі побили українського підлітка: OBOZREVATEL

Нагадавши, на Хмельниччині виправдали чиновника-шкуродера, який знущався над малюком: "Де злочин?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом спіймали рекордно п'яну далекобійницю: "Заправилася" горілкою І осідлала фуру

Також, "Знай.uа" писав, спроба рейдерського захоплення спиртзаводу у Вінницькій області: поліція відкрила провадження