Популярна українська артистка, ведуча проекту "Танці з зірками", тренер шоу "Голос країни" і учасниця "Євробачення" Тіна Кароль відзначає День народження - 25 січня співачці виповнюється 36 років.

На честь свята "Знай.ua" підготував топ-10 фактів про золотоголосу франківчанку.

1. Справжнє ім'я Тіни Кароль - Тетяна Ліберман.

2. У 2006 році співачка представляла Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

3. На рахунку у Тіни - два золотих альбоми і один платиновий.

4. Була ведучою шоу "Майдан'ѕ" і тренером у вокальному проекті "Голос. Діти" та "Голос країни".

5. Своєму підопічному Антонону Копитіну Кароль подарувала квартиру в Києві у фіналі "Голосу". Так артистка підтримала хлопця, який був змушений виїхати разом з родиною з рідного Донецька.

6. Кароль був обличчям всесвітньо відомих брендів Garnier і Huawei.

7. У 2016 році до Дня Святого Миколая Тіна випустила дитячу книгу "Різдвяна історія", в якій були зібрані українські щедрівки, колядки та ноти до них.

8. Завдяки зірковому візажисту Наталії Стрільчук, червона помада стала фірмовим beauty-прийомом співачки. У вересні 2017 року Тіна вирішила закріпити успіх, запустила виробництво власної червоної помади.

9. У листопаді того ж 2017-го співачка випустила власну фотокнигу "Тіна Кароль. Одним кадром" у форматі coffee-table book. Сюди увійшли знімки французького фотографа Себрана Д'аржента, зроблені на плівку в Парижі, а також роботи українських майстрів Соні Плакидюк і Антоніни Жарко.

10. Тіна Кароль - солістка Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України.

Нагадаємо, Тіна Кароль не змогла приховати свої секрети за лаштунками:"ви всі бісите".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину-Дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.ua писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.