В Івано-Франківській області в лісі виявили живого метелика.

Детальніше про це розповіла місцева активістка Яніна Лученко на своїй сторінці в Facebook.

Незважаючи на те, що зараз розпал зими і в більшій частині України ще лежить сніг, в Карпатах люди натрапили на незвичайну знахідку – живий метелик. Місцева активістка і авторка проекту "Врятуй світ від сміття" Яніна Лученко показала яскраві кадри з місця.

Дівчина написала, що метелик був знайдений в лісі селища Верховина Івано-Франківської області. За словами Яніни, ще кілька днів тому в лісах лежав сніг, а вже сьогодні погода натякає на ранню весну.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зайшли в ліс, а тут метелик. Навіть не знаю, це хороша новина або не дуже", – сказано в пості.

Метелик Яніні попалася незвичайний -у нього були великі бордово-чорні крила з блакитними вкрапленнями і молочно-білими краями. Він не остерігався людей і навіть трохи попозував на камеру для соціальних мереж.

Метелик / фото: Facebook
Метелик / фото: Facebook

Нагадаємо, що у Хмельницькій області червонокнижні ведмеді дали потомство-у них народилося троє малюків.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Львівщині звільнили ведмедя, над яким знущалися 12 років.

Також Знай.иа писав, що у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу