Українець отримав травму хребта на заробітках. Про це розповіла дружина потерпілого Людмила Кофлюк-Пашанюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 23 - річний заробітчанин Олег Кофлюк у серпні 2020 року травмував хребет у Польщі (S 12.7-множинні п+пластина). У зв'язку з цим його дружина змушена просити допомоги у небайдужих людей.

Жінка розповіла, що на початку січня 2021 року її чоловіка перевезли в Україну, в центр реабілітаційного лікування "Модричі". Однак Людмила з чоловіком не можуть самостійно оплатити всю вартість лікування, тому вони змушені просити допомоги у небайдужих людей.

Олег Кофлюк, фото: Facebook Людмила Кофлюк-Пашанюк
Олег Кофлюк, фото: Facebook Людмила Кофлюк-Пашанюк
Олег Кофлюк, фото: Facebook Людмила Кофлюк-Пашанюк

"Лікування вимагає великих коштів для реабілітації. Місяць реабілітації коштує понад 140 тис.грн. а ніхто не може точно сказати, скільки потрібно буде часу для відновлення. Ми знаємо, що дуже багато добрих людей, тому просимо допомогти нам ... так, як ми не в змозі самі зібрати таку велику суму!!" - написала Людмила Кофлюк-Пашанюк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також, жінка попросила всіх, хто не може матеріально допомогти в лікуванні її чоловіка, поширити її крик про допомогу в соцмережах.

Публікація Людмили Кофлюк-Пашанюк: Facebook
Публікація Людмили Кофлюк-Пашанюк: Facebook
Публікація Людмили Кофлюк-Пашанюк: Facebook

Нагадаємо, що в Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "Впав з велосипеда"

Також, "Знай.uа" писав, що закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією - народилася заново