У Яремче рятувальники дістали з річки Прут напівживого місцевого мешканця, який впав зі скелястого берега.

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

НП сталася 16 січня близько 14:30 у Яремче, а постраждалим виявився 62-річний місцевий мешканець.

фото: ДСНС України

З діагнозом "обмороження верхніх кінцівок, алкогольне сп’яніння, рана обличчя, забита рана м’яких тканин голови, носова кровотеча" чоловіка госпіталізовали до Яремчанської центральної міської лікарні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

фото: ДСНС України

Тим часом у Карпатах виявили заблукалого туриста зі Львова, якого шукали більше доби. Повідомлення про зникнення 25-річного туриста надійшло в четвер, 14 січня близько 13:00. Відомо, що молодий хлопець проходив туристичний маршрут в районі гори Піп Іван Мармароський, і незабаром втратив орієнтир і заблукав.
О 21:00, 15 січня надійшло повідомлення, що туристи-волонтери, які долучилися до пошуків, знайшли чоловіка. Вони доставили його до притулку в районі полонини Струнга. Зараз він знаходиться в безпечному місці. Варто зазначити, що стан львів'янина задовільний, але є переохолодження.