Популярний український співак Хома Михайло Степанович, більш відомий під псевдонімом DZIDZIO (Дзідзьо) має величезну аудиторію шанувальників, з якими він охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. Цього разу артист вирішив привітати українців зі святами у своєму Instagram.

Дзідзьо опублікував фотографіую в оточенні дітей і привітав українців з Різдвом Христовим.

На опублікованому фото можна побачити Дзідзьо, який сидить на стільці і обіймає двох маленьких дівчаток одягнених в сукні червоного і синього кольору, а поруч біля нього стоїть хлопчик в джинсах і світлій сорочці.

У підписі до публікації музикант привітав українців зі святом і побажав щасливого Різдва.

"Днесь Ангел пастирям тоє возвістив, що в Вифлеємі Христос ся народив!!! Вітаю Вас з Різдвом Христовим " - написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не могли пройти повз таку публікацію і в коментарях відзначили, що співакові пора заводити власних дітей. Серед них виявилася і кума Дзідзьо українська співачка Ольга Цибульська, яка зазначила, що артист добре виглядає в ролі тата.

"Як тобі личить" - написала Ольга Цибульська.

Публікація Дзідзьо: Instagram
Публікація Дзідзьо: Instagram
Публікація Дзідзьо: Instagram

Нагадавши, Білик пообіцяла розкрити свою суперсилу: "чи Страшно мені за майбутнє?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Катя Осадча показала, чим порадує Горбунова на Новий Рік: "Королева!"

Також, "Знай.uа" писав, нестримна Ані Лорак притулилася до молодого красеня з улесливими словами: "перейшов на..."